Dutch Media Week wil 200 uur lang live podcasts maken

En dat zou een recordpoging zijn, aldus de organisatie.

Afbeelding: Shutterstock

Zo'n tweehonderd uur achter elkaar live podcasts maken: dat is het doel van de organisatie van de Dutch Media Week. Op de zevende editie van het jaarlijkse media-evenement, dat een week duurt, gaan bekende en onbekende podcastmakers dag en nacht praten over hun favoriete onderwerpen. Zo willen ze een recordpoging doen om zo lang mogelijk achter elkaar te podcasten.

Advertentie

Gratis bij te wonen

De recordpoging podcasts maken start op zaterdagochtend 1 oktober en eindigt - als alles meezit - op zondagmiddag 9 oktober. Onder meer De PodBast, Vink, Televisië, Content Wars, Daar bleef je voor thuis!, Radioreizen, Boer Zoekt Podcast zijn live te horen vanaf diverse locaties binnen Hilversum. Overdag, maar dus ook 's nachts. Geïnteresseerden kunnen de podcasts live op locatie beluisteren. Vincent Bijlo, cabaretier, schrijver en podcaster, opent en sluit de recordpoging.

Makers gezocht

Dutch Media Week wil ook nieuw talent de ruimte geven om te podcasten. Nieuwkomers kunnen zich aanmelden en maken na een eerste selectie kans om een tijdslot te winnen voor de recordpoging. Winnaars mogen minimaal dertig minuten live meedoen. Er is ook nog ruimte voor bekendere podcasts, aldus de organisatie. Ook zij kunnen zich aanmelden voor een tijdslot van minimaal een half uur. 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Wordt lid van Adformatie!

Wordt lid van Adformatie → Login →
Advertentie