VIA en Adformatie lanceren podcast Just Getting Started voor jonge bureaudirecteuren

Iedere maand wordt een jonge bureaubaas ondervraagd aan de hand van vier thema’s: personeel, poen, pitches en proces.

Branchevereniging VIA lanceert in samenwerking met Adformatie een maandelijkse podcastserie gericht op de nieuwe generatie bureaudirecteuren. Just Getting Started, vernoemd naar de gelijknamige werkgroep van VIA, zal maandelijks te beluisteren zijn op deze website en de bekende podcast-apps.

Het Nederlandse bureaulandschap ontwikkelt zich snel, heel snel. Nieuwe communicatiekanalen volgen elkaar in moordend tempo op en jonge creatieven weten hier steeds sneller en slimmer op in te spelen. Dat is mooi, want zo worden er nieuwe diensten ontwikkeld die het verhaal van merken altijd en overal vertellen.

Poen en pitches

Maar waar begin je als jonge bureaudirecteur? En waar kruisen de belangen met de traditionele bureaus? Met de nieuwe maandelijkse podcastserie Just Getting Started brengen VIA en Adformatie deze nieuwe generatie bureaudirecteuren over het voetlicht. De presentatie is in handen van Danijel Dercksen (Qontent Matters) en Lars Reimink (Lijm Amsterdam). Adformatie-redacteur Lucas Boon verzorgt de rubriek 'Prangende vragen'. Iedere maand wordt een jonge bureaubaas ondervraagd over de start en groei van het bureau aan de hand van vier thema's: personeel, poen, pitches en proces.

De eerste aflevering, met Michan Tolman van Popcorn Stories, verschijnt maandag 25 april online. De tweede gast is Isabel Boerdam van Green Food Lab. Houd adformatie.nl in de gaten.

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Wordt lid van Adformatie!

Wordt lid van Adformatie → Login →
Advertentie