Helden, TUI en Droomparken bieden De Droomzomer

Samen in vakantiepark kijken naar sportzomer en zelf sporten.

Er komt een sportzomer aan met het EK voetbal, de Olympische Spelen, Tour de France, Wimbledon en de Grand Prix op Zandvoort. Helden, TUI en Droomparken gaan een samenwerking aan om consumenten deze sportzomer samen te laten beleven. Ze organiseren samen ‘De Droomzomer’, waarbij bekende (ex)-topsporters optreden als ‘parkdirecteur’, clinics verzorgen, de sport analyseren en 'bijzondere verhalen' vertellen. 

Op Droompark ‘De Zanding’ in Otterlo kun je in de periode 11 juni tot en met 6 september een coronaproof arrangement boeken. Bekende sporters als Michael Boogerd, Leontien van Moorsel, Manon Flier en Erben Wennemars, en sportliefhebbers als Peter Heerschop vormen de ‘parkdirectie’. Zij drukken hun stempel op het programma en komen met persoonlijke activiteiten.

Directeur Helden Barbara Barend zegt altijd gedroomd te hebben van een vakantieplek waar sporten en sport kijken centraal staat. 'Die droom is nu uitgekomen. Als we in Nederland samen sport beleven, ontstaat er iets speciaals. Ons oranjehart gaat sneller kloppen. De sport willen we beleven met vrienden of familie. Voeg daar een schitterende vakantiebestemming aan toe en er ontstaat iets onvergetelijks', is haar verwachting.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie