Jan Slagter boos dat Televizierring naar Tim Hofman gaat, maar die stelt hem gerust

Slagter reageert als door een wesp gestoken: André van Duin had moeten winnen, de presentator van Heel Holland Bakt (omroep Max)

Tim Hofman bij de uitreiking van de Televizierring, met linksboven een boze Jan Slagter

Er zijn van die zinnetjes waarvan je weet, oké nou komt het. Een bekende is: “Ik ben geen racist, maar….” waarna meestal een stortvloed aan racistische drek volgt.

Een andere is “met alle respect”. Meestal is dat een inleiding om iemand vooral geen respect te  betuigen. De tweet van Jan Slagter gisterenavond valt in deze tweede categorie.

Advertentie
advertisement

De grote man achter omroep Max ‘roept het al jaren’ dat de verkiezing van de Televizierring  een soort populariteitsprijs op Instagram is geworden. Wie daar een grote schare fans weet te mobiliseren wint de award voor het beste programma of wordt tot beste presentator gekozen. Van een publieksprijs is geen sprake, vindt Slagter.

Toen gisterenavond Tim Hofman tot beste presentator werd gekroond, reageerde Slagter op Twitter als door een wesp gestoken. André van Duin had moeten winnen, de presentator van Heel Holland Bakt, het programma van Slagters omroep Max.

Slagter verdedigde zijn stelling met ferve en vergat zelfs niet Tim Hofman te feliciteren, hij moest er alleen wel even op gewezen worden.

Trouwens, het ging Slagter helemaal niet om de ring (?!).

En de grote winnaar zelf, de man met de Televizierring om zijn vinger, de beste presentator volgens het Nederlandse (Instagram)publiek, ofwel De broer van Roos? 

Die had de volgende middag een kleine troost voor de baas van Omroep Max:

Plaats als eerste een reactie

Advertentie