Koffiedik Kijken gaat door

Brian Hirman (GUC), Caroline van Turennout (Zeeman) en Yvonne Prins & Caroline van ‘t Hek (UM) zijn voorspellers op 28 januari.

Koffiedik Kijken is dé nieuwjaarsbijeenkomst van de media, marketing- en communicatiebranche. Vier voorspellers blikken vooruit op het nieuwe jaar. Dit jaar niet vanuit het KIT, maar conform RIVM-maatregelen met zoveel mogelijk van de gebruikelijke ingrediënten.

Wat staat de branche het komende jaar te wachten? Wat zijn belangrijke trends en bewegingen? Hoe verbeteren wij de kwaliteit van het vak? Wat kunnen wij leren door beter samen te werken? En wat is eigenlijk het geheim van een goede samenwerking? Tot en met het netwerken en zelfs de borrel. Het evenement vindt plaat op 28 januari in de middag.

Advertentie
advertisement

Dit jaar bestaat Koffiedik Kijken uit drie onderdelen:

  1. Koffiedik Kijken Koffie Toer: wandeling van ruim een uur waar je via een speciaal ontwikkeld algoritme wordt gekoppeld aan 4 vakgenoten en je 4x een to-go-item haalt. Vervolgens ga je terug naar huis.
  2. Thuis aangekomen installeer je je op je luie bank om onderuitgezakt naar Koffiedik Kijken TV te gaan kijken. Vier sprekers geven hun voorspelling voor het komende jaar en het ‘Gouden Koffiekopje’ wordt uitgereikt aan de winnaar van de beste voorspellingen van de vorige editie van Koffiedik Kijken. Verder maakt Adformatie de ‘Person of the Year’ bekend. Dé persoon, die het afgelopen jaar het verschil maakte in het vak.
  3. We sluiten af met een borrel en de Koffiedik Kijken Terugblik Quiz waar je mooie prijzen kunt winnen.

De volgende sprekers zijn al bekend:

  • Yvonne Prins & Caroline van ’t Hek (UM) 
  • Brian Hirman (GUC / Intracto)
  • Caroline van Turennout (Zeeman)

Wie de vierde spreker, quizmaster en de host voor deze tv show zijn, wordt binnenkort bekend.

Er zijn nog kaarten te bestellen via Koffiedikkijken.com. Koffiedik Kijken wordt georganiseerd door IAA, MWG, VIA, bvA en Adformatie. Leden van deze organisaties krijgen korting.

Plaats als eerste een reactie

Advertentie