Marc Adriani radiodirecteur bij Talpa Radio

Adriani maakt de overstap van BNNVARA en volgt Dave Minneboo op die naar Qmusic is vertrokken.

Marc Adriani
BNNVARA

Binnen de directie van Talpa Radio wordt Adriani eindverantwoordelijk zijn voor de programmering van Radio 538, Radio 10, Sky Radio en Radio Veronica. 

 

Adriani begon zijn carrière bij Veronica. Ook werkte hij als verslaggever voor de Tros en was hij presentator en programmaleider bij de regionale omroep RTV Utrecht. In 2001 werd hij programmaleider Radio bij BNN.

In 2011 maakte hij een overstap naar EMI Nederland, om in 2012 als algemeen directeur terug te keren bij BNN om de fusie met de VARA te begeleiden. Op dit moment is Adriani algemeen directeur bij BNNVARA.


Per 1 juli bestaat de directie van Talpa Radio naast Adriani uit Menno Koningsberger (algemeen directeur), Remko Blankestein (operationeel & Financieel Directeur), Jeroen de Bakker (brand & online directeur).

BNNVARA

De Raad van Toezicht (RvT) van BNNVARA gaat op zoek naar een nieuwe tweekoppige directie voor de omroep na het vertrek van Adriani. Huidige mediadirecteur Robert Kievit blijft bij de publieke omroep om een nieuw intern productiehuis voor drama & film op te zetten. Peter Adrichem neemt als interim manager tijdelijk de taken over van Marc Adriani.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie