Radio 538-dj Mark Labrand presenteert ochtendshow Adformatie Dag van de Audio

Adformatie gaat 12 oktober wederom een dag lang op zwart tijdens de Dag van de Audio.

Op donderdag 12 oktober organiseren Adformatie, Amp.Amsterdam en Voicebooking.com voor de derde keer op rij de Dag van de Audio. Het programma dat draait om alle audiotrends wordt zeven uur lang live uitgezonden vanuit Capital C in Amsterdam. Audify, Talpa Network, ANP en Stage Content hebben zich dit jaar aangesloten als partner.

De bekende radio-dj Mark Labrand neemt de presentatie van de ochtendshow van 7 uur tot 10 uur voor zijn rekening, samen met Adformatie-hoofdredacteur Susanne van Nierop.

Oud-radio-dj Jente Kater (Voicebooking.com) en Adformatie-redacteur Jasper Mulder presenteren de lunchshow van 12 tot 14 uur. Kater en Van Nierop sluiten gezamenlijk het evenement af. De dag wordt afgesloten met de feestelijke uitreiking van de Audify Awards met een borrel in Capital Kitchen. ANP verzorgt ieder uur het nieuws.

Inzichten

Susanne van Nierop, Adformatie hoofdredacteur: ‘Audio is volop in beweging. De frequentieveiling heeft alle partijen op scherp gezet, net als de het nieuwe luisteronderzoek. Intussen professionaliseert de podcastmarkt en krijgen alle partijen te maken met nieuwe mogelijkheden die artificial intelligence biedt. Merken en makers hebben geen tijd om stil te zitten. Tijdens de Dag van de Audio praten we iedereen bij over de laatste inzichten.’

Mede-initiatiefnemer Joost Haartsen (Amp.Amsterdam): ‘Wij zien dat steeds meer merken geluid en muziek meenemen in hun branding, maar dat niet iedereen weet waar ze moeten beginnen. Daarom is de Dag van de Audio een mooi initiatief. In een dag zoomen we in op de mooie en effectieve voorbeelden en bieden we op die manier inspiratie voor iedereen die audio en de muziekindustrie een warm hart toedraagt.’

De Dag van de Audio is op 12 oktober vanaf 7 uur live te volgen via Adformatie.nl. Het programma:

  • 7 tot 10 uur: De Ochtendshow met Mark Labrand & Susanne
    Thema’s: Top 50 Reclamemuziek Aller Tijden, Audio & Tech, Podcast
  • 12 tot 14 uur: Lunch Jente & Jasper : 12-14 uur
    Thema’s: Merken & Muziek, Toekomst van Radio  
  • 15.00 tot 17.00 uur: Jente & Susanne in de middag
    Thema’s: De Toekomst van Audio & de Audify Awards.

Op de hoogte blijven over de Dag van de Audio? Laat hier je gegevens achter

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie