Viral van de week - Pokémon Day met een live concert van Post Malone

Social media bureau Dorst & Lesser kiest de viral van de week. Impactvolle, scroll-stopping content, die de doelgroep in het hart raakt.

"I want to be the very best, like no one ever was…" 🎶 Aan alle Snorlaxen: wakker worden! Pokémon Red en Blue worden 25 jaar en om dat te vieren is volgende week 27 februari uitgeroepen tot Pokémon Day. En dat moet gevierd worden… Daarom geeft niemand minder dan Post Malone, groot fan van Pokémon, een concert wat je live kunt volgen op Twitch, YouTube en de website van Pokémon. 

Door het gebrek aan live evenementen zijn games en streaming diensten zoals Twitch en YouTube meer en meer het podium voor virtuele concerten. Zo trad Lil Nas X eerder al op in Roblox en gaf Travis Scott een concert voor miljoenen spelers van Fortnite. 

Veel is er nog niet bekend over het concert zelf, maar de teaser video is alvast indrukwekkend. We zien Post Malone veranderen in een digitale versie van zichzelf en door een grote digitale poort wandelen… wil je weten wat er daarna gebeurt, dan zul je moeten kijken! 
 

Advertentie
advertisement

Dorst & Lesser, gespecialiseerd in de creatie van social media strategieën en content, kiest wekelijks de viral van de week.

Plaats als eerste een reactie

Advertentie