Radio 538 blijft best beluisterde 'live online' zender

Cijfers NLO Streaming Audio Standaard voor digitaal luisteren verschillen van het traditionele luisteronderzoek.

123RF

Radio 538 is ook in april het best beluisterde station online. Dat blijkt uit de streaming audio cijfers die NLO sinds begin dit jaar publiceert. Dat Radio 538 bovenaan staat, betekent dat de online stream van de zender van alle Nederlandse radiozenders het vaakst is gestart. In april was dat ruim 2,1 miljoen keer gemiddeld per week, ruim meer dan de nummers 2 en 3, NPO Radio 2 en Qmusic.

Ook het gemiddeld aantal actieve streams van Radio 538 was veruit het hoogst tussen 29 maart en 2 mei. In deze periode stond Radio 538 in het teken van ‘Win Met De Zin’. Luisteraars zaten aan de radio en digitale kanalen gekluisterd op zoek naar de stemmen van de vier bekende sterren om zo kans te maken op €100.000. Eind april kleurde de zender oranje en vierde ‘538 Koningsdag’ met optredens vanuit de 538-studio en vanaf unieke locaties door heel Nederland.

Talpa Network-zenders Radio 10 en Sky Radio staan op plek 4 en 5. 

 

De traditionele luistercijfers geven een ander beeld. In de meting via radiologs blijven NPO Radio 2 en Qmusic de meest dominante zenders in marktaandeel. 


Zie alle cijfers van de rapportage NLO Streaming Audio Standaard. 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie