Strategische samenwerking NRC en audio agency Airborne

Podcast Takedown is de eerste gezamenlijke productie, Team High Tech Crime van de politie wil zich profileren als interessante werkgever. 

De podcast ‘Takedown’ is maandag in première gegaan als eerste productie die tot stand is gekomen vanuit een nieuwe strategische samenwerking tussen NRC en audio agency Airborne. 

In 'Takedown' worden cybercrimezaken gereconstrueerd. De podcast is gemaakt in samenwerking met Team High Tech Crime van de politie. De reeks begint met de zaak waarin het brein achter de schadelijke Rubella-malware moet worden opgespoord. In andere afleveringen gaat het onder meer over de ontmanteling van cryptocommunicatienetwerk Ennetcom en het vinden van de dader die schuilgaat achter grootschalige DDoS-aanvallen. Techjournalist Vivianne Bendermacher gaat in de podcast onder meer in gesprek met digitaal rechercheurs en officieren van justitie.

Team High Tech Crime

Het Team High Tech Crime van de politie wil met de podcast bij potentiële werknemers in het vizier te komen als interessante werkgever. 

'De branded content die wij maken, of dat nu in geschreven of in gesproken woord is, moet zorgen dat onze NRC-doelgroep dit graag leest en beluistert zodat het bijdraagt aan het behalen van de gestelde merk- of communicatiedoelstellingen van de adverteerder', zegt commercieel directeur Madelon Fortuin van NRC. 

'Deze samenwerking past ons zeer goed, omdat NRC podcasts al jaren hoog in het vaandel draagt waarbij kwaliteit altijd voorop staat', vult Marvin Jacobs, creative sirector Airborne aan. 

'Takedown' is te beluisteren via de NRC Audio-app, en alle andere reguliere podcastplatformen.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie