Talpa gaat samenwerken met Vice, ook voor addressable tv

Talpa Network neemt onder meer de exclusieve spot-sales vertegenwoordiging van tv-zender Viceland over van BrandDeli.

123RF

Talpa Network en Vice gaan per 1 januari 2019 een strategische samenwerking aan. Als gevolg daarvan neemt Talpa Network de exclusieve spot-sales vertegenwoordiging van Viceland over van BrandDeli. 

Talpa Network wordt medeverantwoordelijk voor de instream online video sales. Vice blijft zelf de exploitatie doen van de platformen en die van partnersites, plus diensten zoals branded content productie en research.

Smart TVads

Talpa TV CEO Peter de Mönnink kondigde vanmiddag op de Screenforce Day 2018 aan dat Vice ook gaat meelopen in Smart TVads, de samenwerking in addressable tv die Talpa Network en KPN twee weken geleden aankondigden. Nu is dat nog een test. Hij verwacht dat Smart TVads einde tweede kwartaal volgend jaar officieel live gaat.

Volgens general manager Viceland Stefan Tieleman is gekozen voor Talpa 'vanwege een bredere strategische partnership'.  'Zo hebben we ook in de toekomst de mogelijkheid om Viceland te cross-promoten op de verschillende Talpa-zenders. Dat is belangrijk voor een jonge zender.'

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie