Talpa Network en Azerion in Talpa Gaming, Louise van Nispen CEO

Het portfolio van de joint venture bevat ruim 9.000 spelletjes.

ANP

Talpa Network en Azerion bundelen hun krachten per 1 december. Ze beginnen de joint venture Talpa Gaming, powered by Azerion. Ze willen een plek bieden waar het hele gezin terecht kan voor casual gaming. 

Het portfolio van de joint venture bevat ruim 9.000 spelletjes die gespeeld kunnen worden op sites als Spele.nl en Funnygames.nl. Governor of Poker en Hotel Hideaway behoren tot de bekendste games van de joint venture. Nieuwe casual game platformen komen er gefaseerd bij. 

Louise
Louise van Nispen

Louise van Nispen CEO

Director data bij Talpa Network Louise van Nispen, is benoemd tot CEO en vormt samen met Robbert Oomens (Vice President Product) en Age Sluis (Director Marketing & Sales) het managementteam van de nieuwe onderneming.

Peter de Mönnink, CEO van Talpa Network: 'Het aantal Nederlanders dat online spelletjes speelt is enorm en groeit ook nog eens heel snel. Casual gaming zorgt voor hoog frequent digitaal bereik en levert een waardevolle bijdrage aan het realiseren van nieuwe actieve relaties met consumenten. Online spelen is daarmee een essentiële pijler in de Talpa Network strategie.'

Azerion is gespecialiseerd in casual games en daarnaast heeft het bedrijf onder meer digitaal specialist Semilo en sinds kort videobedrijf Zoomin in het portfolio.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie