Vincent Siegelaar volgt Linda Boks op als commercial director Hearst Netherlands

Siegelaar begint per 1 januari.

Vincent Siegelaar (42) wordt per 1 januari 2019 verantwoordelijk voor alle commerciële activiteiten van Hearst Netherlands. Hij volgt Linda Boks op die slechts acht maanden leiding heeft gegeven aan het commerciële team, volgens Hearst op interim-basis. 

Siegelaar was ook nog maar kort - sinds april dit jaar - in dienst bij GroupM, waar hij head of digital trading was. Daarvoor werkte hij onder meer bij Sanoma in diverse commerciële functies. Hij is ook bestuurslid bij de Stichting Ideële Reclame (SIRE).

Advertentie
advertisement

Linda Boks zegt over haar vertrek: 'Door mijn media- en managementervaring en de mooie wisselwerking met de Hearst-organisatie heb ik hen een stap verder kunnen brengen.'

Vincent Siegelaar gaat zich in de rol van commercieel directeur richten op het verder crossmediaal uitbouwen en digitaal laten groeien van de Hearst-merken.

Ceo Luc van Os: “Allereerst wil ik Linda heel erg bedanken voor het noeste werk dat zij de afgelopen maanden heeft gedaan tijdens de transitie van twee losstaande mediabedrijven naar één nieuw Nederlands Hearst. Daarnaast ben ik bijzonder blij dat Vincent ons vanaf begin januari komt versterken. Ik denk dat er voor een commercieel ervaren man als Vincent enorme kansen zijn om in deze tijd van steeds sneller voortschrijdende digitalisering met onze merken in de markt te zetten.'

Plaats als eerste een reactie

Advertentie