Viral van de week: David Attenborough op Instagram

Social media bureau Dorst & Lesser kiest de viral van de week. Impactvolle, scroll-stopping content, die de doelgroep in het hart raakt.

David Attenborough (Instagram)

'Hello Instagram', als legende David Attenborough zo zijn allereerste Instagram bericht zo begint weet je dat er iets goeds gaat komen. Dat kwam er, blijkt uit de 17 miljoen views die zijn video binnen één week heeft behaald. Het feit dat de man op 94 jarige leeftijd een account op Instagram begint is natuurlijk niet iets wat hij zelf doet. Maar, dat maakt zijn bericht niet minder duidelijk: 'I’m exploring this new way of communication to me because, as we all know the world is in trouble...'

Advertentie
advertisement

A Life On Our Planet

De natuurdocumentaire-goeroe is terug. Hij neemt ons mee in zijn nieuwe documentaire ‘A Life On Our Planet’. Een verhaal over wat hij ziet dat er met de aarde gebeurd en hoe we het anders moeten gaan doen. Een ware inspiratie, een sterke video, met een boodschap waarvan we eigenlijk blij zouden moeten zijn dat hij viral gaat. 

Dorst & Lesser, gespecialiseerd in de creatie van social media strategieën en content, kiest wekelijks de viral van de week.

Plaats als eerste een reactie

Advertentie