YIM-bestuur breidt uit

Er komen vier nieuwe bestuursleden bij om 'de organisatie stapsgewijs te kunnen herpositioneren'.

YIM (Young in Media) begint het nieuwe seizoen met vier nieuwe bestuursleden. Het zijn Benjamin van der Kloet (innocent drinks), Malou van Oosterhoud (Wayne Parker Kent), Martijn Brons (XITE) en Tarek Othman (Exterion Media).

Er zijn twee bestuursleden vertrokken: Bob Hollanders en Rogier Kentie. 

Voorzitter Marlot Lutjenkossink (Mediacom): “Naast het vervangen van de vertrekkende bestuursleden is het een doelgerichte keuze om het bestuur uit te breiden. Dit om de organisatie stapsgewijs te kunnen herpositioneren en daarnaast het aanbod aan evenementen te blijven waarborgen. Wij willen er zeker van zijn dat we jonge mediatalenten ook in de toekomst zo goed mogelijk bedienen, door relevante meerwaarde te bieden tijdens de eerste jaren van hun carrière. Om die relevantie te waarborgen, is het belangrijk om kritisch naar onze eigen rol te blijven kijken.'

YIM is onderdeel van MWG. Het totale YIM bestuur bestaat uit: Marlot Lutjenkossink (Mediacom), Pénélope Mazloumidès (PHD), Malou van Oosterhoud (WPK), Martijn Brons (XITE), Benjamin van der Kloet (innocent drinks), Tarek Othman (Exterion Media), Pauline Pluijgers (Zenith), Floor Pijpers (Mindshare) en Jantine Agterhuis (YUNE).

Advertentie

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie