Amazon zet (eindelijk) voet aan wal met Nederlandse Kindle Store

Werelds grootste dienst voor e-book gaat vandaag van start met de verkoop van Nederlandstalige e-books.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Bij de opening bevat de  meer dan 20 duizend Nederlandstalige titels en een grote selectie CPNB bestellers. Ook heeft de consument toegang tot 3 miljoen niet-Nederlandstalige boeken,  meer dan 700 duidend Kindle-exclusieve titels en de grootste selectie van Engelstalige titels op de New York Times bestseller lijst.

Met de gratis Kindle-leesapps van Amazon kunnen klanten hun boeken lezen op verschillende apparaten en platforms, zoals de iPad, iPod touch, iPhone en Android smartphones en -tablets. Whispersync synchroniseert de Kindle-content automatisch tussen alle apparaten en leesapps, zodat lezers verder kunnen gaan waar ze gebleven zijn als ze van apparaat wisselen. Ook maakt Amazon automatisch een back-up in de Cloud van al je boeken die in de Kindle Store zijn gekocht, zodat ze later vanuit de Kindle-bibliotheek op amazon.nl op elk moment gratis en draadloos kunnen worden gedownload.

Tegelijk met de Nederlandse Kindle store stelt Amazon schrijvers en uitgevers in staat om hun boeken via Kindle Direct Publishing (KDP) () aan te bieden in de amazon.nl Kindle Store. &;Veel mensen hebben een verhaal dat ze willen vertellen, wij willen het hen graag gemakkelijk maken om hun boeken te delen met hun lezers,&;zegt Jorrit van der Meulen, Vice President Amazon Kindle. &;De nieuwe amazon.nl Kindle Store is op maat gemaakt voor Nederlandse klanten, met lokale bestsellers van en specifieke aanbevelingen voor de Nederlandse lezer, evenals veel titels van Nederlandse uitgeverijen en auteurs zoals Jan Siebelink, Hella Haasse en Herman Koch. We zijn ook erg enthousiast over de mogelijkheid voor schrijvers om hun eigen boeken te delen met lezers via Kindle Direct Publishing. We weten dat veel mensen een verhaal hebben dat ze graag met anderen willen delen.&;

 

 

 

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie