Azerion neemt na PubGalaxy ook Inskin Media over

Digitaal entertainment- en mediaplatform Azerion lijft advertentiebedrijf Inskin Media in. Eerder deze week werd PubGalaxy al overgenomen.

Azerion

Azerion, een digitaal entertainment- en mediaplatform dat in 205 is opgericht, kondigt de overname van Inskin Media aan. Inskin Media is een reclamebedrijf dat digitale advertenties levert aan meer dan tweeduizend 'premium' websites, in samenwerking met meer dan duizend merken en 260 uitgevers. Het reclamebedrijf is in 2009 opgericht in het Verenigd Koninkrijk, is nu internationaal actief en heeft acht kantoren verspreid over de wereld. 

Azerion, dat zijn hoofdkantoor in Nederland heeft, lijft Inskin Media in voor een onbekend bedrag om door te groeien in Europa. Joost Merks, chief investment officer van Azerion, zegt: 'We zijn verheugd Inskin Media te verwelkomen op ons platform. Hun focus op het leveren van hoogwaardige digitale merkreclame aan klanten en partners sluit perfect aan bij ons bedrijfsethiek. De integratie zal ook geweldige synergieën creëren binnen ons best-in-class netwerk van programmatische en digitale advertentieproviders'.

Advertentie
advertisement

Azerion nam PubGalaxy en Sublime al over

Eerder deze week nam Azerion al PubGalaxy over, een bedrijf dat het genereren van inkomsten mogelijk maakt. Ook in dit geval is het overnamebedrijf niet bekendgemaakt. In september werd Sublime, een advertentiebedrijf, al overgenomen door Azerion. Ook die overnames zijn gedaan om Azerion verder te laten groeien in Europa.

De groeiplannen worden bekostigd uit een financieringsronde van april dit jaar, die tweehonderd miljoen euro opleverde. 

Plaats als eerste een reactie

Advertentie