Biermerk Bud wordt Official Partner van Voetbalclub FC Utrecht  

Het biermerk commiteert zich voor de aankomende 5 seizoenen aan de club om 'gemene delers als stadscultuur en inclusiviteit te stimuleren'.

Biermerk Bud wordt Official Partner van Voetbalclub FC Utrecht  
FC Utrecht

Biermerk Bud is heeft zich voor de aankomende vijf seizoenen gecommitteerd als Official Partner van voetbalclub FC utrecht. Bud is al partner van van diverse nationale en internationale clubs en sponsor van competities als de English Premier League (EPL) en La Liga. Het merk geeft aan mensen te willen inspireren, groots te laten denken en ambities na te streven en volgens Bud is een stadion, waar voetbal mensen samenbrengt, daar een perfecte plek voor.

'Stimuleren gemene delers'

Het partnership met FC Utrecht moet de ambities van de voetbalclub onderstrepen waarbij de nadruk van de samenwerking komt te liggen op het stimuleren van ‘gemene delers als stadscultuur en inclusiviteit’.

Biermerk Bud wordt Official Partner van Voetbalclub FC Utrecht  

Verwezenlijken doelen

Joost Broerse, director partnerships van FC Utrecht zegt dat de strategieën van Bud en FC Utrecht goed bij elkaar passen. Door samen op te trekken, willen we elkaar helpen bij het verwezenlijken van onze doelen. Samen met Bud willen we bovendien de ervaring van de supporters in Stadion Galgenwaard naar een nog hoger niveau tillen.’

'Aanwakkeren dromen'

Michele van Spilbeeck, horecadirecteur bierbrouwerij AB InBev, noemt FC Utrecht een club die vooruit kijkt en zelfs een grenzeloze ambitie nastreeft.

‘Een inclusieve en karaktervolle club met een eigen filosofie, waar eigen talenten kansen geboden krijgen. Waar dromen worden aangewakkerd door supporters en inwoners van de regio, en kan rekenen op hun onvoorwaardelijke steun. Iets wat perfect aansluit op het DNA van Bud. We kijken ernaar uit om samen te werken aan elkaars doelen en hopen bij te dragen aan de impact van de club in Utrecht en omgeving.’

Lees ook: Milan Voet, oprichter Stëlz: Hard Seltzer-koning van Nederland

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie