Campagne moet kinderen aanzetten meer te sporten

KidsVitaal is in samen met het Jeugdsportfonds een nieuwe campagne gestart om kinderen te bewegen meer aan sport te doen.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Het stelt zich ten doel om alle kinderen in Nederland de kans te geven om te sporten. Ook als hun ouders het niet kunnen betalen. Middels de campagne wil het fonds kinderen en hun ouders informeren wat ze concreet doet en bewust maken van de noodzaak van Jeugdsportfonds.

Sport is volgens de initiators van de campagne niet alleen leuk maar zeer belangrijk voor de mentale, fysieke en sociale ontwikkeling van kinderen. In Nederland leven ruim 367.000 kinderen in armoede (Bron:CBS november 2012). Bijna de helft van deze kinderen sport niet, omdat ouders geen geld hebben om een sportclub te betalen.

De campagne loopt tot en met 13 januari via televisie, internet en narrowcasting. De campagne is tot stand gekomen door verschillende bureaus die een belangeloze bijdrage leverden.

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie