EFFIESCOUT: Suzanne Groen scout Méér Muziek in de Klas

EFFIESCOUT week 18: Kidsreporters bieden Koningin Máxima een goedgevulde taart aan.

Aankloppen bij Maxima
https://www.youtube.com/watch?v=6Uq7Xak5eZY

Suzanne Groen van 14 de musical scout Méér Muziek in de Klas: Verjaardag met maximaal effect.

Wat doe je als je erevoorzitter vijftig wordt? Dan zet je die verjaardag gepast in om je boodschap te vertolken. De stichting Méér Muziek in de Klas doet er in de campagne #50dagenmuziek alles aan om de wens van de jarige erevoorzitter Koningin Máxima te vervullen: structureel muziekonderwijs voor alle basisschoolkinderen van Nederland en het Caribisch gebied. Iedereen kan vijftig dagen lang voorbeelden van muziek op school inzenden, en zo kans maken op een kaarsje op de taart voor de Koningin.

Kidsreporters gaan het land in, BN-ers laten op social media weten hoe belangrijk zij muziekonderwijs vinden en scholen laten zien hoe goed zij bezig zijn met muziek. Het resultaat: een taart met vijftig kaarsjes, die symbool staat voor structureel muziekonderwijs. Deze goedgevulde taart mogen de kidsreporters aan de jarige aanbieden in een speciale tv-uitzending: Koningin Máxima; een leven vol muziek. Maximaal effect voor een goed doel. 

Ik geef het stokje door aan de EFFIESCOUT voor week 19: Wieke van Veggel, Communicatiemanager van Méér Muziek in de Klas.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie