Getir en Gorillas breiden assortiment uit met G'woon private label

Het gaat om zo'n 90 G'woon-producten, variërend van afbakbrood en ontbijtproducten tot schoonmaakmiddelen en dierenvoeding,

G'woon huismerkproducten
https://www.dekamarkt.nl/gwoon

Getir, de leverancier van snelle boodschappenbezorging, introduceert vandaag een uitbreiding van haar assortiment. Circa 90 hoogwaardige G'woon private label producten, variërend van afbakbrood en ontbijtproducten tot schoonmaakmiddelen en dierenvoeding, zijn nu beschikbaar in de Getir- en Gorillas-apps.

Het besluit om G'woon private label producten aan te bieden is gebaseerd op de groeiende vraag van consumenten naar huismerkproducten, ondersteund door marktonderzoek uitgevoerd door onderzoeksbureau Circana. De gegevens wijzen op een toenemende populariteit van private label producten.

Betaalbaar

Met het oog op de stijgende kosten van levensonderhoud streeft Getir ernaar haar klanten een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding te bieden met deze nieuwe productlijn. De G'woon producten zijn zorgvuldig geselecteerd om te voldoen aan de moderne consument, waarbij betaalbaarheid en kwaliteit centraal staan.

Florian Brunsting, CEO van Getir en Gorillas, verklaarde: "We zijn enthousiast om onze klanten een breed scala aan hoogwaardige producten tegen betaalbare prijzen te kunnen aanbieden. De groeiende populariteit van private label producten en de stijgende kosten van levensonderhoud maken dit het juiste moment om onze klanten deze geweldige optie te bieden."

De G'woon private label producten zijn nu beschikbaar in de Getir en Gorillas-apps onder de categorie 'everyday savers collection'.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie