Koninklijke Jumbo komt met Eftelingpuzzel en -bordspellen

De merken hebben elkaar gevonden in gezinstradities.

Drie bekende bordspellen krijgen een Efteling thema, zoals Piraña Ganzenbord, Stratego Junior Joris & de Draak, Mens Erger Je Niet Sprookjesboom.

Koninklijke Jumbo en de Efteling bundelen hun krachten. Hun paradepaardjes, puzzels van Jan van Haasteren en het Sprookjesbos, worden verenigd als puzzel. Op de puzzel van 1000 stukjes is het beroemde Sprookjesbos van de Efteling te zien.

Bij de puzzel blijft het overigens niet, want er komt meer Efteling-vertier op de markt. Drie bekende bordspellen krijgen een Efteling thema, zoals Piraña Ganzenbord, Stratego Junior Joris & de Draak, Mens Erger Je Niet Sprookjesboom. Ook komt er nog een Eftelingpuzzel aan van Anton Pieck. 

Advertentie
advertisement

Gezinstradities staan voor beide merken centraal. 'De samenwerking van Jumbodiset en Efteling is een mooie combinatie van twee prachtige Nederlandse merken die elkaar kunnen versterken', zegt Olga Boelens- van de Grift Group Brand Manager Jumbo.

'We zijn als Efteling trots om onderdeel van de rijke reeks gezelschapsspellen van Jumbo te worden. Deze samenwerking en spellenserie is erop gericht de Efteling dichter bij de mensen thuis te brengen. En hoe kan dat beter dan met het gezin, vrienden of familie te puzzelen of gezellig een Efteling-bordspel te spelen?', stelt Jack van de Vliert, Team Lead Marketing en Sales Efteling.

De puzzel en de spellen zijn respectievelijk vanaf juni en juli bij de Efteling verkrijgbaar en vanaf september via speelgoedwinkels.

Plaats als eerste een reactie

Advertentie