Kersthuis staat in de schijnwerpers op Funda dankzij Bol.com en makelaar Tim

Het meest opmerkelijke werk op sociale media van de afgelopen week, door The Best Social Media.

Makelaar Tim pakt de verkoop van een huis in Schagen even net wat anders aan. Met de feestdagen in het vooruitzicht tovert hij een eengezinswoning om tot een waar kerstparadijs. “Ik wil als makelaar de mogelijkheden en gezelligheid van een huis laten zien. Je moet het gevoel hebben dat er geleefd wordt.

Daarom sta ik regelmatig zelf op de verkoopfoto’s. Voor kerst wilde ik dit jaar alle registers opentrekken en een huis creëren voor de ultieme kerstfan. Dat was in mijn eentje een grote uitdaging, dus ik heb mijn krachten gebundeld met een partner die alles in huis heeft om een woning te transformeren tot sfeervol kerstspektakel.”

Met behulp van Bol.com is het kersthuis goed in de smaak gevallen en staat het behoorlijk in de schijnwerpers.

Advertentie
advertisement

De omschrijving van de starterswoning is nog maar een opwarmertje.

Omschrijving kersthuis.

Het huis is aan de voor- én achterkant versierd met behoorlijk veel uitbundige kerstversiering. We hebben het dan over de spectaculaire lichtshow, sneeuwprojector en een reusachtige opblaasbare Santa die meteen de toon zetten.

voorzijde van kersthuis
Achterzijde van huis vol kerstversieringen

Maar eenmaal binnen kun je in de sfeervolle woonkamer zo aanschuiven aan de feestelijk gedekte tafel.

Bijzonder feestelijke gedekte tafel in feestelijk interieur

Tim is in ieder geval al klaar voor kerst en heeft de cadeaus al onder de versierde boom liggen. Want daar is uiteraard nog een plekje voor vrij.

Er is nog een plekje onder de boom - de rest is vol kerstversiering

Zelfs in de slaapkamer ontkom je niet aan alle versieringen. Je kunt dus heerlijk wegdromen bij een sterrenhemel vol betoverende lichtjes. De kasten hangen vol hysterische kersttruien, prachtige glitterjurken en zelfs kerstonderbroeken.

Overal, echt overal zijn kerstversieringen en lampjes te zien.

Op de bank kan je lekker wegduiken onder één van de warme plaids. Uiteraard hoort daar een mooi uitzicht bij op de gigantische Santa.

Vanuit de kerstige woonkamer mooi uitzicht op de gigantische Santa

Nu is het nog een opvallende kerstcampagne, maar wie weet popt hier iemand tijdens kerst de champagne. “Hier wil je toch dit jaar nog kerst vieren?”, aldus makelaar Tim.

Zelfs de hal is versierd, de trap onder de sneeuw en met slee

In samenwerking met de Adformatie deelt The Best Social Media wekelijks een artikel over (Nederlandse) merken op social media. Het artikel van deze week werd geschreven door Marije Klomp.

Lees ook: Bol.com zwaait Sinterklaas uit in nieuwe kerstcampagne 

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie