Snackbar Smullers verkoopt burgers van De Vegetarische Slager

Met de introductie van de vegetarische burger wil Smullers zijn klanten beter bedienen.

Hamburger

De Vegetarische Slager, producent van vleesvervangers, gaat samenwerken met snackbarketen Smullers. Het bedrijf gaat vegetarische hamburgers verkopen via de keten.

De Vegetarische Slager heeft de ambitie de grootste slager ter wereld te worden. De producten van De Vegetarische Slager worden inmiddels verkocht bij ruim 4.000 verkooppunten in 15 landen. De samenwerking met Smullers zorgt ervoor dat de producten van de Vegetarische Slager nu ook bij een typische Nederlandse snackautomatiek verkrijgbaar zijn.

De samenwerking is tot stand gekomen door de groeiende vraag naar vegetarische producten, legt Mike Poelman, category manager NS, uit. Roger Bloem, marketeer bij Smullers, vult aan: ‘Tien jaar geleden kreeg je als vegetariër, als je geluk had, in een fastfoodrestaurant een gepaneerde groenteschijf op een broodje. Dankzij De Vegetarische Slager is er de afgelopen jaren zoveel gebeurd qua ontwikkeling en innovatie, dat we nu een burger kunnen introduceren die amper te onderscheiden is van onze huidige hamburger.'

 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie