Spar sluit samenwerking met Thuisbezorgd.nl om supermarktproducten thuis te bezorgen

De samenwerking houdt in dat medewerkers van zelfstandige Spar-winkels producten inpakken en meegeven aan de bezorgers.

Supermarktketen Spar sluit een samenwerking met Thuisbezorgd.nl om dagelijkse boodschappen binnen 35 minuten bij klanten thuis te bezorgen. De samenwerking volgt na wat beide partijen een succesvolle test noemen. Een test die al sinds april 2022 loopt. Meer dan vijftig zelfstandige Spar-filialen doen nu mee aan de commerciële samenwerking.

Verse broodjes en wc-papier

De producten worden geleverd vanuit de Spar-winkel, waarna een Thuisbezorgd-bezorger de boodschappentas ophaalt en per (elektrische) fiets bij de klant levert. De klant heeft de bestelling binnen 35 minuten in huis, zo beloven Spar en Thuisbezorgd.nl. Laatstgenoemde benadrukt overigens graag dat alle bezorgers in loondienst zijn, per uur betaald krijgen verzekerd zijn, trainingen krijgen en alle werkmaterialen zoals een bezorgtas ontvangen.

Spar levert ruim negenhonderd verschillende producten aan de Thuisbezorgd-bezorgers, van verse broodjes, gekoelde drankjes en brood tot wc-papier en melk. De klant bestelt die producten via de app of website van Thuisbezorgd. De bezorgdienst werkt niet alleen samen met Spar, maar ook met allerlei andere supermarkten, avondwinkels en bakkers. En natuurlijk met restaurants, waar de bezorgdienst populair door is geworden.

Flitsbezorging

De zogeheten flitsbezorging van supermarktproducten slaagt niet altijd. Zo hielden Jumbo en Gorillas het nog geen anderhalf jaar met elkaar uit.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie