Sylvie Meis lanceert nieuwe zomercollectie voor Aldi

De presentatrice wil met haar lingerie- en pyjamalijn elke vrouw aanspreken en aanmoedigen iets voor zichzelf te doen om fijn bij te voelen.

Sylvie Meis lanceert nieuwe zomercollectie voor Aldi

Sylvie Meis lanceert een nieuwe zomercollectie voor Aldi. De supermarktdiscounter geeft aan dat de eerdere samenwerking met de presentatrice voor een collectie nachtkleding en lingerie een succes was en dat klanten zich daarom deze zomer opnieuw mogen verheugen op een nieuwe lingerie- en pyjamalijn die de naam van Meis draagt. De collectie zal verkrijgbaar zijn in alle Aldi-filialen in Nederland.

'Iedere vrouw aanspreken'

Volgens het Duitse supermarktmerk bestaat de collectie uit ‘lichte pyjama's, luchtige kamerjassen en speelse lingeriesetjes’ waarin Meis opnieuw de nadruk legt op ‘vloeiende, elegante stoffen en maximaal comfort’. Ook worden er tegelijkertijd ‘zwarte negligés en lingerie’ aangekondigd als onderdeel van de Aldi-lingerielijn.

Meis zelf zegt dat ze met haar collectie iedere vrouw wil aanspreken en aanmoedigen om iets goeds voor zichzelf te doen en zich daar fijn bij te voelen. Dat zou dan ook nog eens voor een ‘heel goede prijs’ zijn. 

De collectie

Aldi laat weten dat de collectie bestaat uit 16 items in verschillende ontwerpen en stijlen: bh’s in verschillende maten met bijpassende slips, pyjama's, negligés en kamerjassen in de maten s tot en met xl. De genoemde prijzen van de collectie liggen tussen de € 8,99 en € 14,99.

Meis was onlangs nog te zien in de ZoooveelMoneyMan-campagne van Eurojackpot.

Lees ook: 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie