Vrienden van Amstel Live! tussen hoop en vrees, opbouw en repetities gaan door

De talkshow 'Beau' is vanavond live te zien vanuit Ahoy Rotterdam, maar de kans dat Vrienden van Amstel Live doorgaat lijkt klein.

Met het nieuws dat uitgelekt is in aanloop naar de aanstaande persconferentie (horeca blijft dicht), lijkt de kans Vrienden van Amstel Live! - net als vorig jaar - niet doorgaat. Niettemin wordt er hard gewerkt aan de opbouw en repetities voor de concertreeks. Heineken Nederland houdt de moed erin, want stel je voor dat het feest wél doorgaat.
Heineken Nederland: 'Pas vrijdagavond wordt bekend of ‘Vrienden van Amstel Live’ zaterdag 15 januari van start kan gaan. Het blijft dus tot het laatste moment spannend of straks 150 duizend mensen compleet uit hun dak kunnen gaan in de grootste kroeg van Nederland.'

RTL-talkshow 'Beau' wordt donderdagavond voor de gelegenheid uitgezonden vanuit Ahoy Rotterdam. Met parlementair journalist Elodie Verweij en hoogleraar Geneeskunde Marcel Levi blikt Beau vooruit op de persconferentie. Ook praat hij met alle Vrienden van Amstel over de magie van dit evenement. 

Speciaal voor 'Beau' gaan de artiesten vanavond al zingen. Er zijn optredens van onder andere Danny Vera, Di-rect, Maan, Willeke Alberti, Nick & Simon, Van Velzen, Kraantje Pappie en Guus Meeuwis.

 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie