Joanna Lumley opent Drie Dwaze Dagen Bijenkorf

Absolutely Fabulous-actrice Joanna Lumley speelt de hoofdrol in de Bijenkorf-commercial voor de Drie Dwaze Dagen die woensdag beginnen.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Joanna Lumley opent dit jaar om 8.00 uur de Drie Dwaze Dagen op de Dam in Amsterdam, die ze in de commercial &;Absolutely Fabulous&; noemt. 

 

De commercial is vanaf dinsdag op tv te zien. 

Tijdens de Drie Dwaze Dagen geeft de Bijenkorf drie koffers weg, vol met &;dwaze&; artikelen. Bezoekers kunnen bij de opening, woensdag 1 oktober op de Dam in Amsterdam, vanaf 7.30 uur een koffer kiezen door middel van het versturen van een sms. Lumley kiest de winnaar door een van de sms&;ers te bellen en overhandigt de prijs persoonlijk. Na de start om 8.00 uur kunnen bezoekers met Lumley op de foto en door de foto op social media te voorzien van en een originele tekst maken ze kans op een van de twee andere volle koffers.

Robert Bohemen, directeur marketing, zegt tijdens de Drie Dwaze Dagen in totaal rond de 2 miljoen bezoekers te verwachten in de filialen en de webshop van de Bijenkorf; ruim een derde van de kopers zal kiezen voor de webshop, denkt hij.

Credits

Bureau en creatie: Xsaga

Productiemaatschappij: Caramel Pictures

Opdrachtgever: Robert Bohemen, Jacqueline van Schaik, Karin Vriese van de Bijenkorf

Accountbehandeling:  Pieter Claassen

Regisseur: Peter Lydon

Producer: Peter Zeven

D.O.P.: Niels Boon

Geluid: Erik Thomassen

Composers: Michael Blainey & Pete Blyth

Offline editor: Kim Hinrichs

 

 

 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie