Spa stuurt ons de natuur in met de smartphone

Onder het motto 'De natuur is mijn bron' roept Spa de consument op oog te hebben voor de natuur in Nederland.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Bronwatermerk Spa gaat gaat samenwerken met natuurliefhebber en . Het idee achter de samenwerking verwoordt Spa als volgt: &;De inspiratie die de natuur biedt, wil Spa graag delen met de consument. Daarom wordt iedereen die openstaat voor de schoonheid van de natuur opgeroepen met de smartphone natuurfoto&;s te maken en deze online te delen met Spa. De invulling is geheel vrij, van een simpele bloem tot een ultiem vergezicht en al het mooie van de Nederlandse natuur daartussenin. De online campagne gaat op 26 juni van start.

Spa zegt zich al zo&;n 125 jaar in te zetten voor de bescherming van het beschermd natuurgebied in &;De Venen&; in de Belgische Ardennen, waar Spa Mineraalwater van afkomstig is. 

Eelco Roos (350.000 volgers op Instagram) moet consumenten stimuleren op zoek te gaan naar inspiratie uit de natuur. Ook gaat hij in geposte videoboodschappen tips geven hoe je de mooiste foto&;s kunt maken met je smartphone. Op de Facebook app NL Nature by Phone kunnen deelnemers hun natuurfoto’s insturen. Op de app kun je ook natuurfoto’s van anderen bekijken en zie je op een landkaart van Nederland alle ingezonden foto’s. Uit alle inzendingen selecteert Eelco Roos samen met het publiek de mooiste natuurfoto. Deze inzending wordt beloond met een weekendtrip naar Spa in de Belgische Ardennen, waar je het beschermde natuurgebied rondom de bronnen van Spa kunt bewonderen en fotograferen.

Credits:
Opdrachtgever: Spadel Nederland
Verantwoordelijk bij opdrachtgever: Edwin van Dijken, marketing manager
Creatie: Initiative Media Nederland
Online Mediaplanning: Initiative Media Nederland

Content: Blueprint Media 

 

 

 

 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie