Wrangler kiest voor WE ARE Pi

Aan de keuze voor het bureau ging een wereldwijde pitch vooraf.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

 brengt zijn Europese advertising onder bij het in Amsterdam gevestigde . Het jeansmerk koos voor WE ARE Pi omdat &;het wil beantwoorden aan de behoeften van de moderne consument&;.

Managing director van WE ARE Pi, Alex Bennett Grant, zegt opgetogen te zijn om deel uit te mogen maken van de Europese groei van een iconisch merk als Wrangler. 

Fred & Farid
In februari de samenwerking met reclamebureau Fred & Farid te beëindigen. De oprichters van Fred & Farid zeiden toen dat het niet verlengen van het contract te maken had met de komst van een nieuwe marketingbaas bij Wrangler. &;Die vindt onze niet leuk. Soit. Onze "We are animals" campagne vindt hém niet leuk.&;

Over WE ARE Pi
Het in 2011 opgerichte bureau is gevestigd in Amsterdam. Het noemt zich een &;international Ideas Company&; en werkt voor klanten als TED Conferences, LEGO en ABB.

Over Wrangler
Het Amerikaanse jeansmerk (opgericht in 1947) is onderdeel van VF Corporation. Dat heeft ook merken als Lee, JanSport en The North Face in portfolio. Het Europese hoofdkantoor is gevestigd in Bornem, België.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie