De nieuwe fles van Bols

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Natuurlijk is dat geen nieuws meer, want de nieuwe look van Bols' likeuren is al een geïntroduceerd. Het was niet zomaar een nieuwe fles, maar een revolutie op het gebied van cocktails maken. Uit onderzoek bleek dat bartenders het ontwerp en vorm van een fles (het belangrijkste gereedschap voor barkeepers) de prestaties van cocktailspecialisten, 'flairtenders' en barpersoneel met minder cocktailervaring positief beïnvloedt. De nieuwe fles was een eerste stap naar het professionaliseren van het maken van een cocktail.

Bols is wereldwijd marktleider op het gebied van (cocktail)likeuren, om marktleider te blijven benadert Bols het maken van cocktails bijna wetenschappelijk en is er sinds kort de .

Met de Bols Bartending Academy wil Bols het cocktail shaken bijna tot kunst verheffen. Volgens Bols is 'the world of bartending' een wereld waar het draait om glitter en glamour, maar vooral om goed gastheerschap. Iedereen, van beginner tot professional, kan een cursus doen om het maken van een onder de knie te krijgen. De cursussen die gegeven worden variëren van een halve dag tot maar liefst 4 dagen.

De deelnemers aan de cursus worden zelfs studenten genoemd, waarbij ze les krijgen in een klas met 12 barstations. Door de uitgebreide faciliteiten van de 12 barstations, kunnen deze studenten sneller de benodigde technieken onder de knie krijgen. Een techniek, zoals free pouring, waarvoor bijvoorbeeld normaal 1 a 2 uur persoonlijke training benodigd is kan nu in een groep van 12 cursisten in 40 minuten worden aangeleerd.

Bols pretendeert een hoogwaardig opleidingsinstituut voor bartenders te hebben ontwikkeld. De trainers en het volledige opleidingsprogramma zijn door het Horeca Branche Instituut geaccrediteerd. Daarnaast zijn alle opleidingen ontwikkeld in samenwerking met ´s werelds meest toonaangevende bartenders en barmanagers én zul je alleen de beste trainers en meest ervaren bartenders voor de klas aantreffen.

Door de introductie van de nieuwe fles, het (waar een unieke smaaksensatie beleefd kan worden) en de Bartending Academy heeft het merk een sterk concept neergezet. Nu hopen dat de cursusplaatsen nog gevuld worden!

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie