Premium

Deze bureaus winnen de communicatie-aanbesteding van 35 miljoen euro van Rijkswaterstaat

Zes partijen zijn uiteindelijk geselecteerd. Opdrachten worden later na minicompetities toegewezen.

Rijkswaterstaat heeft de communicatiebureaus en -combinaties geselecteerd voor aanbesteding communicatie.

Het gaat om een vierjarig landelijk contract op waaronder alle communicatieadvies en –uitvoeringsopdrachten van Rijkswaterstaat vallen. Met de aanbesteding zou zo’n 8,5 miljoen euro per jaar zijn gemoeid.

‘Een integrale opdracht aan opdrachtnemer kan bestaan uit het ontwikkelen van een communicatiestrategie en/of een communicatieplan’, schrijft RWS in de aanbesteding. ‘Maar ook uit het coördineren, ontwikkelen én uitvoeren van een creatief concept en de bijbehorende middelen- en activiteitenmix op basis van een bestaande communicatiestrategie of ‑plan.

RWS wilde aanvankelijk zeven partijen selecteren en zo zorgen voor voldoende communicatiecapaciteit voor de huidige en komende projecten.

Er zijn uiteindelijk zes bureaus en bureaucombinaties gecontracteerd. De nieuwe raamovereenkomst gaat half oktober in. De opdrachten worden later in afzonderlijke minicompetities daadwerkelijk toegekend aan de bureaus.

premium

Word lid van Adformatie

Om dit artikel te kunnen lezen, moet je lid zijn van Adformatie. 15.000 vakgenoten gingen jou al voor! Meld je ook aan met een persoonlijk of teamabonnement.

Ja, ik wil een persoonlijk abonnement Ja, ik wil een teamabonnement
Advertentie