Happinez Tijdschrift van het Jaar

‘Mindstyle magazine’ Happinez, een uitgave van Magazinez, is tijdens het achtste Tijdschriftengala tot Tijdschrift van het Jaar uitgeroepen. Volgens de jury, onder leiding van Loek Hermans (NUV), heeft ‘initiatiefneemster en hoofdredacteur Inez van Oord van het blad op volstrekt oorspronkelijke wijze een uiterst succesvolle titel gemaakt’.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Van de overige Mercur-winnaars viel vooral Margriet op, dat een prijs kreeg voor Merkextensie van het Jaar en de oeuvreprijs Mercur d’Or in de wacht sleepte. Red, van Quote Media, werd verkozen tot Lancering van het Jaar.
Winnaar van de Adformatie Mercur voor Tijdschriftcampagne van het Jaar werd de ‘Je lijf schreeuwt om zuivel’-campagne van de Nederlandse Zuivel Organisatie, gemaakt door Ubachs Wisbrun. De jury voor deze Mercur stond onder leiding van Ferry van Ton-geren (Doom & Dickson).
Lisette Heemskerk van Sanoma Magazines werd gekozen tot Uitgever van het Jaar. Hoofdredacteur van het Jaar werd Evert Santegoeds van Privé. Artdirection van het Jaar ging naar Vara TV Magazine van Vara Uitgeverij.

Op de foto: hoofdredacteur Inez van Oord met de Mercur (foto: Frans Schellekens).

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie