Nieuwe trend: Nederlandse Spam?

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Boris Veldhuijzen van Zanten, Serial Entrepreneur en voorzitter van :

Per dag ontvang ik ongeveer 150 spam berichten. Natuurlijk gebruik ik een spam filter maar iedereen weet dat die spam filters niet perfect zijn en je dus eens per dag toch even door je spambox moet bladeren om te zien of je iets gemist hebt.

Dan lees ik dus even door 'Natural breast enhancement' en 'Vi@gra' mailtjes om die daarna snel en ongelezen te kunnen wissen.

Sinds twee weken zie ik echter een nieuwe trend: Nederlandstalige spam. Aangezien ik weinig mail met engelstalige mensen wantrouw ik alle mailtjes met een engels subject, en dat zal voor meer mensen gelden.

Kennelijk hebben spammers dat ook door en op zoek naar betere resultaten is het nu kennelijk aantrekkelijk geworden om die spam mailtjes te gaan vertalen.

Dat vertalen gaat echter nog niet erg goed. Zie de spam die ik vanochtend kreeg:

"Goede dag, het is reeds een paar dagen geleden, aangezien u voor een aanbieding voor adressen van het agentschap España vroeg. Onze adresverkenners wordt ontdekt in de laatste maanden ware Bonanza: Opmerkelijke bronnen betreffende de doelgroep kwaliteit en de prijs. Deze adressen worden niet bevolen bovendien opnieuw en opnieuw vergeefs. Hun zaken van Kerstmis worden nu een succes. Onze sensationele aanbieding. Voor slechts 85.-- de euro ontvangt u 1 miljoen E-mail - adressen. Uitgezocht kent u de adressen aan landen van de Europese Unie en Amerika. Voor het opdracht geven tot door berekening hier klikt u Met ons maakt u voor omzetting! Hoogachtend Hun agentschap España"

Ik heb het mailtje met open mond zitten lezen en het is lang geleden dat ik dat met een spam bericht heb gedaan. Ik ben benieuwd of er meer Nederlandse spam gaat volgende de komende tijden, en ben bang dat ik het antwoord wel weet...

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie