Digital Design Case: een creatieve vaartocht door de grachten

Superhero Cheesecake ontwikkelde een responsive RSVP website voor Creative Cruise.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Creative Cruise brengt de creatieve industrie bij elkaar met een vaartocht langs de Amsterdamse grachten. Voor het event maakte Superhero Cheesecake een website waarop gasten zich konden aanmelden.

De site won vandaag een FWA &;&; en &;&; bij de Awwwards.

Op de Herengracht, waar de meeste internationale bureaus zijn gevestigd, heeft elk bureau een eigen opstapplek tijdens het event. Zo kan iedereen direct vanuit kantoor aan boord stappen voor een ontspannen ontmoeting op het water. 

Superhero Cheesecake ontwikkelde een responsive RSVP website waar iedereen alvast naar zijn of haar opstapplek kon gaan om in de stemming te komen. Bijzonder voor een RSVP site is dat de uiting hetzelfde, met animaties, is te ervaren op de desktop als op mobiel. Het artwork werd ontwikkeld door John Beckers & Zender. Wie goed kijkt, ziet in het design ook de grachtenpanden van de bureaus die zijn gevestigd op de Herengracht terug (bij de opstapplekken).


Credits
Concept: Bart Kokke
Animatie en development: Superhero Cheesecake
Design: John Beckers, Zender & Superhero Cheesecake

Elke editie van het magazine Adformatie bevat een pagina met het beste uit de wereld van digital design, geselecteerd door het -initiatief. In het blad wordt verwezen naar deze post in het bijbehorende , waar we extra’s en aanvullende info over de case plaatsen.

       Tip: to Dutch Digital Design! 

Check ook de andere digital design cases van Adformatie:

- Case
- Case
- Case
- Case
- Case
- Case
- Case
- Case

Meer over Dutch Digital Design in .

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie