Blokker biedt online klant keuze voor duurzame bezorging

Blokker-topvrouw: ‘Wij rekenen duurzaamheid tot een van onze strategische topprioriteiten.’

Naast de reguliere bezorgmogelijkheden, kunnen klanten van Blokker vanaf nu ook kiezen voor een groene optie: CO2-neutraal bezorgen. Blokker werkt daarvoor samen met retailconsultant Magnus Black en met Packaly, dat zich presenteert als ‘duurzame same-day delivery koeriersdienst’.

Er wordt gestart met ‘groen verzenden’ in Amsterdam, Amstelveen, Den Haag en Utrecht. In het derde kwartaal van dit jaar wordt de dienst uitgebreid naar 35 steden. Blokker zegt te ambiëren om de duurzame bezorgoplossingen over heel Nederland uit te rollen.

Jeanine Holscher, ceo van Blokker, zegt dat consumenten niet anders van bedrijven verwachten, dan dat zij oog hebben voor duurzaamheid. Ze zegt dat Blokker hierin zijn verantwoordelijkheid neemt. ‘We rekenen duurzaamheid tot een van onze strategische topprioriteiten. Blokker winkels bevinden zich vaak in buurtcentra, dus dichtbij de klant. Het Omnichannel fundament wat we samen met Magnus Black hebben neergezet en de samenwerking met Packaly bieden ons dan ook een uitgelezen mogelijkheid om service met duurzaamheid te combineren.’

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie