De Ruijter knalt op Facebook met oranje-inhaker

De Ruijter haakt met Oranje Vruchtenhagel en een brunch in op de kroning. Via Facebook konden fans winnen.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Deze maand presenteerde Koninklijke De Ruijter ter ere van de troonswisseling een nieuw kroningsblikje gevuld met Oranje Vruchtenhagel. De Ruijter brengt al sinds 1938 bij vrijwel ieder groots moment rond het Koningshuis een bewaarblik uit. In dat jaar brachten Cees en Piet de Ruijter een reusachtig blik Oranje-Witte Geboortemuisjes naar Paleis Soestdijk om Prinses Juliana en Prins Bernhard te feliciteren met de geboorte van Prinses Beatrix. Dit is 75 jaar geleden en dat moest natuurlijk gevierd worden! Dit gebeurde zaterdag in het bijzijn van veertig trouwe De Ruijter fans op de plek waar het allemaal begon: Paleis Soestdijk.

Maak je persoonlijke wapen van Oranjehagel

De winnaars zijn via de geselecteerd. Daar kunnen fans momenteel een persoonlijk wapen van Oranjehagel maken. De leukste inzendingen zijn beloond met de brunch op Paleis Soestdijk of een bordenset met daarop hun persoonlijke wapen van Oranjehagel. Daarnaast zijn er voor fans tweehonderd kroningsblikjes te winnen.

&;De Facebook pagina van De Ruijter maakt momenteel een vliegende start door. In nauwelijks twee weken tijd staat de teller al op ruim twaalfduizend fans. De actie heeft nu al meer dan tweeduizend persoonlijke wapens van Oranjehagel opgeleverd en meer dan de helft van de fans is ook echt actief&;, aldus De Ruijter.

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie