Anderzorg brengt burn-outprobleem van millennials onder de aandacht

Onder meer artiest Sharon Doorson vertelt over haar burn-out.

Anderzorg lanceert vandaag een nieuwe campagne, als vervolg op de vorige campagne ‘Zorg voor #deleven’. Beide campagnes zijn gecreëerd door het bureau XXS Amsterdam. In de nieuwe campagne ligt de focus op millennials. De geïntegreerde campagne bestaat uit een online documentaire, een tv-commercial, overstappen via Instagram, display en programmatic radio.

In een korte film vertelt artiest Sharon Doorson over haar burn-out en hoe ze daar is uitgekomen. Anderzorg geeft de komende weken online advies over het voorkomen van zo’n burn-out. De verzekeraar komt met blogs met tips, coaches die beschikbaar zijn via een chatfunctie en een live sessie via Facebook. Verder is er een campagnesite opgezet als kennisplatform.

‘Waar zorgverzekeraars normaal alleen aan het einde van het jaar zichtbaar zijn, is Anderzorg dat al het hele jaar door met content die betekenis heeft’, zegt Michael van den Brande, Brand Strategist bij XXS Amsterdam. ‘Alle activaties die we dit jaar op social hebben gedaan op het gebied van meedenken, vernieuwen en veranderende zorg, zien we nu dus terug in de eindejaarscampagne.’

Tevens biedt Anderzorg dit najaar de mogelijkheid om over te stappen via de Instagram-pagina van Anderzorg. Zo kunnen millennials hun zorgpakket samenstellen en direct overstappen.

Credits
Opdrachtgever: Anderzorg
Klant: Maurice van Dijk, Jeroen Hamstra, Cynthia de Rooij
Account bureau: Robbert-Coen Koreman, Annika Timmer
Creatieve Directie: John de Vries en René Verbong
Art: Paul van Uden
Copy: Anne-Maro Huberts
Strateeg: Michael van den Brande
Agency producer: Marcel Ossendrijver
Fotografie: Masha Osipova
Filmproductiemaatschappij: Cake Film & Photography
Regisseur: Madja Amin
D.O.P.: Noël Schoolderman
Executive producer: Jolanda de Boer
Producer: Berthine van Dalen
Post production company: Captcha
Muziek: Sef
Sound studio: Soundcircus

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie