Eline Deijs leidt mediatak Candid

De dagelijkse leiding van de mediabureaus M2Media en Stroom komt in handen van Jasmijn Bouwmeester en Samantha Catsburg.

Vlnr Samantha Catsburg, Eline Deijs en Jasmijn Bouwmeester

Eline Deijs vertrekt als directeur marketing & digital bij de RAI en is per 1 juni managing director van de mediatak van Candid. Zij wordt eindverantwoordelijk voor alle mediadienstverlening binnen de groep. Doel is om de mediabureaus M2Media en Stroom door verdere groei, samenwerking en innovatie aantrekkelijker te maken voor Nederlandse adverteerders.

De dagelijkse leiding van M2Media komt in handen van Jasmijn Bouwmeester en van Stroom van Samantha Catsburg.

'De rol van Deijs is om de bureaus, M2Media, Stroom en BBK op het gebied van dienstverlening, technologie en schaalgrootte verder te ontwikkelen, zodat ze volledig de concurrentie aankunnen met de buiten Nederland aangestuurde bureaus', zegt ceo Ruud Wanck.

De voormalig global ceo van Group M Connect trad zelf in oktober 2020 aan om een nieuwe organisatiestructuur op te zetten en Candid zowel nationaal als internationaal verder uit te breiden.

Eline Deijs werkte voordat ze bij de RAI actief was onder meer voor Sanoma, Havas Media en persbureau ANP. 'Ik heb een digitale achtergrond aan de bureaukant, aan de uitgeverskant en bij de RAI aan de klantkant. Die ervaring neem ik mee in deze nieuwe functie.'

Eerder dit jaar vertrok Nico Hilhorst bij Candid. De oprichter van M2Media was p
artner & chief media officer.

Nieuwe leiding voor M2Media en Stroom

Jasmijn Bouwmeester (nu client service director) neemt bij M2Media de positie over van Stephanie Smit, hiervoor managing director. Smit maakte eerder dit jaar een interne stap en geeft leiding aan het volledig media-geïntegreerde team van specialisten voor planning, executie en inkoop.

Samantha Catsburg was c
lient service director bij Stroom en krijgt er nu de leiding. Het bureau had sinds vorig jaar geen managing director.

Zowel Bouwmeester als Catsburg rapporteren aan Deijs. Wanck: “We hebben een bewuste keuze gemaakt om de bureaus te laten leiden door Jasmijn en Samantha. Zowel M2Media als Stroom hebben een sterke eigen identiteit en behoren tot de best gewaardeerde mediabureaus van Nederland. Daar spelen zij, met hun achtergrond als client service director, beiden een belangrijke rol in.'

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie