Gert Jan Timmer wordt managing partner bij Chuck Studios

Met deze benoeming wil Chuck Studios zijn positie als creatief productiebedrijf, gespecialiseerd in food, verder uitbreiden.

Gert Jan Timmer, Olaf van Gerwen en Ellen Gaedtgens

Het Amsterdamse creatieve productiebedrijf Chuck Studios, gespecialiseerd in foodfotografie en -film, heeft Gert Jan Timmer benoemd tot managing partner. Met de benoeming van Timmer wil Chuck Studios zijn positie verder uitbreiden. 

Voor zijn benoeming bij Chuck Studios werkte Timmer voor verscheidene grote spelers in de Nederlandse reclamewereld met veel foodmerken als klant. In de afgelopen jaren was hij naast managing director bij Leo Burnett elf jaar lang managing partner bij TBWA\NEBOKO. 

Timmer, tot voor kort managing director bij Leo Burnett, gaat vanuit het Amsterdamse hoofdkantoor leidinggeven aan de creatieve en strategische onderdelen van het bedrijf. Hij zal in deze hoedanigheid samenwerken met mede-oprichter en managing director Ellen Gaedtgens en global creative director Olaf van Gerwen.

Gert Jan Timmer over zijn aanstelling: ‘Als bureauman heb ik vaak met productiebedrijven aan tafel gezeten en alle ontwikkelingen meegemaakt die de toenemende vraag naar (video)content met zich meebrengt. De markt schreeuwt om gespecialiseerd aanbod, maar dat is er nog te weinig. Chuck Studios is daar met de focus op food een mooie uitzondering op. Foodmerken en -klanten hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn loopbaan. Misschien wel omdat ik er ooit bij een ben gestart: Honig Foods. Via bureaus volgde later werk voor veel andere voedselmerken.'

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie