GoSpooky-oprichters starten Speaky, een bureau gericht op voice technologie

Het bureau helpt bij het ontwikkelen van strategieën en applicaties voor voice ervaringen.

GoSpooky-oprichters

GoSpooky-oprichters Tim van der Wiel en Liam Tjoa richten Speaky op, een bureau gericht op het ontwikkelen van een strategie en applicaties voor voice control. Daarnaast is Speaky ook bezig met een eigen software die het ontwikkelen, meten en optimaliseren van voice-ervaringen gaat verbeteren.

Met de recente lancering van de Nederlandse Google Assistant en Google Home, hebben spraakgestuurde apparaten in Nederland hun doorbraak gemaakt. Het staat dan ook op het punt om een essentieel onderdeel van ons leven te worden, verklaren oprichters Tim van der Wiel en Liam Tjoa. 'Onze stem is de meest natuurlijke interface, en voice biedt de mogelijkheid om te verbinden met consumenten. Dit heeft ons geïnspireerd om samen met Rens Poesse, voormalig CTO van Kinder Donations, een nieuw bedrijf te starten dat zich puur op voice ervaringen richt.’

Speaky helpt klanten door middel van praktische oplossingen, zoals bestaande data gebruiken voor een applicatie, om voice ervaringen te ontwikkelen die eenvoudig in gebruik zijn. 

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie