Kevin Corcoran wordt mede-eigenaar van bureau Food Cabinet

Nu onderwerpen als voedelverspilling, klimaat en biodiversiteit op de kaart staan, richt bureau zich op meekrijgen groter publiek.

Kevin Corcoran (l) en Mette Ouborg

Creatief directeur Kevin Corcoran is mede-eigenaar van Food Cabinet. Oprichter Helen Kranstauber draagt vanaf dat moment haar operationele werkzaamheden over aan het nieuwe management. Ze blijft als aandeelhouder wel betrokken.

Met het nieuwe management wil Food Cabinet ook haar positionering als creative agency aanscherpen. Bij de oprichting door Helen Kranstauber, Samuel Levie en Sebastiaan Aalst tien jaar geleden was duurzaam voedsel een niche. Veel issues als voedselverspilling, klimaat en biodiversiteit moesten op de agenda worden gezet.

Mette Ouburg in MT

Inmiddels staan deze onderwerpen meer dan ooit in de belangstelling. De volgende stap is om naast de 'donkergroene' consument ook een groter publiek mee te krijgen in deze beweging, iets waar Food cabinet zich nu meer op richt. 

Deze verbreding van het portfolio vraagt ook om een versterking van het accountteam. Per 1 december start Mette Ouborg als head of account. Samen met Kevin Corcoran en Sebastiaan Aalst vormt zij het management. Oprichter Sebastiaan Aalst borgt alle kennis en ervaring van de afgelopen tien jaar, en ook Samuel Levie blijft actief betrokken bij de organisatie. 

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Wordt lid van Adformatie!

Wordt lid van Adformatie → Login →
Advertentie