Lucas Bols kiest UM & Reprise in Nederland en VS voor media

Lucas Bols introduceert een complete range Bols Ready to Enjoy Cocktails en richt zich onder meer op de thuismarkt.

De combinatie UM & Reprise gaat als de mediapartner van Lucas Bols in Nederland en in de Verenigde Staten aan de slag. Lucas Bols introduceert een complete range Bols Ready to Enjoy Cocktails en kiest ervoor om de on- en offline media-activiteiten volledig bij UM & Reprise onder te brengen.

De samenwerking omvat de communicatie- en mediastrategie, -planning en -inkoop voor alle kanalen in Nederland en de VS en mogelijk in de toekomst ook in andere landen.
 

Lucas Bols werkte hiervoor niet met een mediabureau.

Thuisconsumptie

In antwoord op de verschuiving naar thuisconsumptie van mooie drankjes en cocktails, nodigt Lucas Bols consumenten uit om 'de magie van cocktails' thuis te ervaren met Bols Ready to Enjoy Cocktails. Deze nieuwste toevoeging aan het Bols-portfolio omvat vijf kenmerkende cocktails voor thuis: Bols Margarita Azul, Bols Espresso Martini: Rijk & Zacht, Bols Red Light Negroni: Bitterzoet & Complex, Bols Very Old Fashioned: Aromatisch & Intens en Bols Pornstar Martini.

De Bols Ready to Enjoy cocktails zijn ook verkrijgbaar in de retail, hotels en restaurants. De dranken worden binnenkort ook in andere markten geïntroduceerd.

Sandie van Doorne, creative & communication director van Lucas Bols laat weten dat het merk kiest voor UM & Reprise, omdat hun internationale netwerk bij het Bolsmerk en de ambities past. 'Daarnaast kunnen UM & Reprise ons de volgende stap naar consumenten laten zetten met de juiste communicatiestrategie en middelen.'

Yvonne Prins, managing partner UM Nederland zegt de nieuwe samenwerking: 'Bols gelooft in ons netwerk en geïntegreerde Futureproof- propositie. Wij kijken ernaar uit om met onze 'Now & Next' benadering in marketing en communicatie, samen de ambities van Bols verder invulling te geven.'

Eerder deze week meldde UM al de (internationale) winst van JustEat/Takeaway.com.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie