Managing director Sanne Tolsma vertrekt na een jaar bij Ambassadors

Sanne Tolsma was betrokken bij de integratie tussen Ambassadors en Amp.Amsterdam. 

Sanne Tolsma

Aan het avontuur van Sanne Tolsma bij Ambassadors komt na een jaar een einde. Tolsma was betrokken bij de integratie van productiehuis Ambassadors en muziekbedrijf Amp.Amsterdam die vorig jaar fuseerden. Ambassadors heeft kantoren in Amsterdam, New York en Berlijn.

Volgens Amp.Amsterdam-ceo Joost Haartsen is Tolsma belangrijk geweest voor het neerzetten van de nieuwe organisatie na de fusie. ‘Met haar ervaring heeft ze ons het juiste inzicht gegeven hoe we het nieuwe bedrijf naar de toekomst in de juiste vorm moeten kneden. In een uiterst dynamische markt. Onze overhead is nu te groot en daarom moeten we keuzes maken, zodat we als organisatie blijven passen bij wat de markt vraagt. We zijn Sanne heel dankbaar voor wat ze het afgelopen jaar heeft gebracht.’

Voordat Tolsma bij het productiehuis kwam, had zij een brede ervaring in de reclamewereld. Ze startte haar carrière in 2004 bij Ogilvy & Mather Amsterdam, waarna ze van 2008 tot 2020 in diverse functies voor Alfred International actief was. Voor Ambassadors werkte ze bij Wunderman Thompson Amsterdam als client service director en als managing director voor Creature Amsterdam.  Zij oriënteert zich op de volgende stap.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie