Velux kiest voor Bombilate van Stacey Rookhuizen

Het ‘tv voor merken’-bureau ontwikkelt programma Baby On The Way voor de dakraam en zonwering specialist.

Baby On The Way
Bombilate - Velux

Dakraam en zonwering-specialist Velux kiest voor Bombilate, het ‘tv voor merken’-bureau van Stacey Rookhuizen. Bombilate gaat voor Velux een nieuw tv-programma ontwikkelen: Baby On The Way. Hierin worden volgens Bombilate rommelzolders omgebouwd tot babyparadijs voor de kleine wurm. Uiteraard verzorgt Velux de daglichtoplossing voor de kamer.

De daglicht- en frisse lucht-expert sluit zich aan bij merken als Deliveroo, AEG, Beemster en Greetz die eerder al voor een samenwerking kozen met de programmamaker.

Baby On The Way

Het bureau vertelt dat er, op een gemiddelde dag in Nederland, zo’n 478 baby’s geboren worden. Soms goed gepland, soms ging er een langdurig en moeilijk traject aan vooraf en soms is het een totale verrassing. Volgens Bombilate heeft elke ouder in spe dezelfde wens: een veilige, gezellige babykamer met voldoende daglicht en ventilatie. En daar wil Velux de oplossing voor bieden.

Rookhuizen legt uit dat ze in het aankomende programma in een paar minuten tijd van rommelzolder naar babykamer, en van zwangere buik naar baby in de wieg gaan. ‘Ja, er worden stoffige zolders omgebouwd tot een babyparadijsjes, maar toch zou ik het géén make-over show willen noemen. Baby On The Way gaat veel meer over de laatste loodjes, over de emoties rondom de gezinsuitbreiding, over liefde.’ 

Stacey Rookhuizen
Stacey Rookhuizen Bombilate

Inrichten babykamers en daglichtoplossingen

Marketing Manager van Velux, Peter-Jan Melenhorst vertelt uit ervaring te weten hoe belangrijk het is om een babykamer in te richten. ‘Vanuit Velux zijn we altijd op zoek om klantervaringen te kunnen laten zien in onze uitingen. Het in beeld brengen hoe onze daglichtoplossingen bijdragen aan het verwezenlijken van prachtige droomzolders voor het nieuwe programma het uitgangspunt. Het inrichten van babykamers, weten we uit klantervaring, is een heel bijzonder moment in vele gezinslevens. Bombilate heeft als geen ander laten zien op respectvolle wijze bijzondere momenten in beeld te kunnen brengen, met verrassende en aansprekende producties als resultaat.’

Liefdeskoppels

Voor het programma zoekt het Bombilate nog liefdeskoppels die in verwachting zijn en waar de rommelzolder omgebouwd moet worden tot babyparadijs. Baby On The Way is vanaf dit najaar in verschillende formats op diverse mediachannels te zien. 

Lees ook: Bombilate ontwikkelt Expeditie Ondergronds, te zien op RTL4 en Videoland

 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie