Bavaria brengt met Sjef Carnaval 2019 ode aan onzichtbare helden

Bierbrouwer kiest uit 600 nominaties 75 Sjefs Carnaval.

De sjefkes van Bavaria

Opnieuw scoort Bavaria met Carnaval. Nadat het vorig jaar de prijswinnende #carnavalvrij-campagne bracht rond Sjefke Vaeren, ex-PSV’er Björn van der Doelen, is het nu de beurt aan de onzichtbare helden.

Daarvoor deed Bavaria’s de oproep om op www.samensjeffenwecarnaval.nl carnavalshelden voor de eretitel ‘Sjef Carnaval’ te nomineren. Dat leverde in vier weken meer dan 600 nominaties op. De bierbrouwer huldigde gisterenavond 75 mensen bij de brouwerij in Lieshout. Zij dragen nu de titel ‘Sjef Carnaval 2019’.

De Brabantse bierbrouwer wil met de verbroederende campagne een eerbetoon brengen aan alle vaak onzichtbare carnavalshelden die van Carnaval een groots feest maken.

‘Het is hartverwarmend om te zien dat zo veel mensen allemaal wel iemand kennen die zich elk jaar weer met hart en ziel en vaak achter de schermen inzet’, vertelt Florent Renders, marketing-manager Bavaria. ‘Of het nu gaat om de Sjef Pekske, Sjef Kok, Sjef Chauffeur of Sjef Toeterdokter. Al deze mensen leveren een belangrijke bijdrage en verdienen de waardering van alle carnavalsvierders.’

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie