Cannes-gangers hoeven Nederland - Frankrijk niet te missen

De diehards die vrijdagavond nog in Cannes zijn, kunnen de wedstrijd in de Embassy of Dutch Creativity kijken.

Samen kijken
Shutterstock

Hoewel de meeste Cannes-gangers vrijdagavond wel weer thuis zullen zijn, kunnen de echte diehards op 21 juni de EK-wedstrijd Nederland - Frankrijk live bekijken op een groot scherm in de Embassy of Dutch Creativity. Deze speciale avond vindt plaats in een bar, georganiseerd door de gezamenlijke handelsmissie van de Nederlandse creatieve industrie. Het evenement, getiteld 'In het hol van de Lions', wil een kans bieden om te ontspannen en te netwerken, ongeacht de uitslag van de wedstrijd.

Ruben Faber van rubenpaulruben zegt dat het na een week netwerken in Cannes heerlijk is om even te ontspannen in de kroeg met Oranje op een groot scherm. 'We nodigen ook onze Franse vakgenoten uit, want met hen samen kijken geeft de voetbalavond een extra dimensie.' Bezoekers hoeven geen oranje outfit mee te nemen; productiehuis rubenpaulruben zorgt voor een leuke outfit.

Toegang kost 20 euro, inclusief 5 consumptiemunten. Het evenement begint om 20.00 uur op Rue la Fontaine 06400 Cannes, Frankrijk, en de wedstrijd start om 21.00 uur. Kaarten reserveren kan hier.

 

 

 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie