Elise Schaap is op vakantie, Hak regelt een invaller

Tussen de 'hoofdcommercials' in, blijft Hak online aanwezig met reclameboodschappen vanaf het veld. Wel zonder de nieuwe merkambassadeur.

Juffrouw Schaap is op vakantie

Vrij recent, april van dit jaar, lanceerde Hak de tweede commercial met zijn nieuwe merkambassadeur Elise Schaap: 'Opgegroeid in Zeeland!' (bureau: DDB). De volgende hoofdcommercial wordt verwacht aan het eind van dit jaar of het begin van het volgende jaar, meldde Nicole Freid van Hak onlangs in een interview met Adformatie.

Om het merk voldoende salient te houden, brengt Hak in de tussentijd een 'vakantie-commercial' die louter online zal lopen. Daarin is Elise Schaap ('die met vakantie is'), vervangen door een... schaap. Dit is de online commercial:

HAK vervangt Elise Schaap

Volgende tvc

Freid zegt dat er al een nieuwe commercial op de plank ligt voor het najaar c.q. begin volgend jaar. 'Én we gaan samen met DDB weer scripts schrijven voor nieuwe verhalen over waarom je de groenten van Hak moet hebben. Mét Elise natuurlijk want dat is een gouden combinatie!’

Hieronder de commercial van april jongstleden, waarin Hak aandacht vraagt voor het feit dat het leeuwendeel van zijn groenten en peulvruchten binnen een straal van 125 kilometer van Giessen in Noord-Brabant, waar de groenten worden verwerkt. Hak: 'Velderwtjes en bruine bonen komen bijvoorbeeld uit Zeeland en de rode kool onder andere uit het Land van Heusden en Altena. We kennen al onze telers en werken samen aan duurzaamheid. Lekker dichtbij, met grip op de kwaliteit en zonder onnodige voedselkilometers!'

Opgegroeid in Zeeland!

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie