Kruidvat zet zomercampagne voort op Youtube: ‘Lies in Lloret'

In de Kruidvat-summer movie komen alle in vlogstijl geproduceerde vakantieavonturen samen.

Lies the Movie

Eind juni maakte Kruidvat al bekend (primeur!) dat het voor het eerst in zijn bestaan doorgaat met campagne voeren in de zomer. De aankondiging beloofde een tv-commercial vanaf eind juni (zie verderop in dit bericht), korte filmpjes op social media als tweede deel, die samenkomen in een 'zomerfilm' met een 'bijzondere ontknoping’ die te zien zou zijn op YouTube, Instagram en Facebook. Op 21 augustus volgt ook nog een nazomercampagne. Het tweede deel, genoemde zomerfilm (bureau: DDB Amsterdam), is vandaag online gegaan:

Lies in Lloret | Vakantiefilm | Kruidvat

De hoofdrol in het drieluik – en dus ook in de zomerfilm - is net als altijd weggelegd voor single-moeder Lies. We zijn in ‘Lies the movie’ getuige van de – per abuis geboekte - 70+-reis van de hoofdpersoon met haar vriendin Anouk.

Kruidvat, dat geen spoilers wil geven: ‘Een bijzondere ontmoeting op deze vakantiebestemming verandert haar leven voorgoed.’ De aftrap eind juni ging helemaal over het voorbereiding van de vakantie, waarbij de ‘condomos’ niet mochten ontbreken in het Kruidvat-boodschappenmandje.

Zomercampagne - Goed voorbereid, groot voordeel 2023 | TV-reclames | Kruidvat

Fourty níet de new twenty

Via een serie vlogs op social media werd het Nederlands publiek daarna op de hoogte gehouden van de vakantie-avonturen van Lies en Anouk. Die avonturen zijn nu gebundeld in de dik drie minuten durende summer movie. De samenvatting is wat Maarten Remmers en Wouter Voges (DDB Amsterdam) betreft: ‘Lies leert al feestend zoals vroeger dat fourty niet bepaald de new twenty is. En dat romantiek pas naar je toekomt, als je het loslaat.’

Lies in Lloret
Lies in Lloret
Credits
Adverteerder: Kruidvat
Reclamebureau: DDB Amsterdam & Eigen Fabrikaat
Mediabureau: GroupM & Greenhouse
Productiemaatschappij: Annomann
Concept: DDB Amsterdam & Eigen Fabrikaat
Offline edit: Marc Bechtold
Online/grading: Crabsalad
Muziek: MassiveMusic
Geluid: Earforce

Reacties:

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Yolanda Grandiek
Helemaal geslaagd, deze zomerfilm!
Lees meer Lees minder
**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Laura Amato
Geestig!
Lees meer Lees minder
**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie