Een loopplank, matras en een luxe waterbak: Land Rover laat je hond heerlijk vertoeven

Het model 'Discovery' biedt de viervoeter alles wat zijn hartje begeert. Alleen deze bulldog wordt niet warm van de luxe...

Land Rover heeft een nieuwe doelgroep: trouwe viervoeters. Vorig jaar introduceerde het merk luxe hondenaccessoires om de achterbak om te toveren tot een rijdende resort, nu komt Land Rover met een geurpaal om honden naar de dealer te lokken.

Sleeptouw
In het spotje loopt een baasje met zijn harige Harry door het park, en ineens ziet hij een reclamezuil van Land Rover. Het object verspreidt een speciale geur voor honden. De viervoeter reageert enthousiast, en neemt zijn baasje op sleeptouw naar de dealer.
 Daar treffen zij de Land Rover 'Discovery', waar de hond meteen inspringt. Het spotje eindigt met de tekst: 'En u gaat naar huis in de perfecte auto - voor jullie allebei'. 

Hondendouche

Het idee achter deze invalshoek is dat het model past bij hondenbezitters. De bagageruimte is standaard 1.275 liter waardoor je huisdier heerlijk languit kan liggen. En door de in twee delen te openen achterklep, kunnen zij eenvoudig in- en uitstappen.

Heb je een kleiner exemplaar? Geen probleem, Land Rover verkoopt ook een ‘premium’ accessoirelijn met een heuse loopplank waardoor hij gemakkelijk uit de wagen kan paraderen. Deze collectie bevat tevens een speciale waterbak die niet lekt, een ‘fraai ruitmotief gestikt’ matras, een hondendouche en een scheidingsnet. Kortom, alles voor de Land Rover-bestuurder die zijn hond het beste gunt.

Land Rover
Hier loopt een Afghaanse windhond als een diva over de loopplank
Land Rover
Lekker slobberen uit de 'niet lekkende' waterbak
Land Rover
Er is zelfs plek voor twee
Land Rover
Maar niet elke hond heeft behoefte aan luxe.. of gaat hij naar de dierenarts?

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie